Een nieuwe employer branding specialist bij GUMM: Zoë

Blog

door

Werken bij
Zoë Kaeblen van Elements en GUMM

In mei verwelkomen we nog een nieuwe collega, Zoë Kaeblen. Ze gaat aan de slag bij het GUMM-team, maar heeft nog wel wat andere zaken op haar bord ook. Een nieuw teamlid dat er vol goeie moed en met een pak motivatie in vliegt. En wat gaat ze dan precies doen?

Mijn naam is Zoë. Ik kom uit Brugge maar woon ondertussen al even in Gent. Maar je zal mij nog altijd herkennen aan mijn accent :-) Ik ben 24 jaar oud en heb marketing & communicatiewetenschappen gestudeerd. Daarna heb ik nog een postgraduaat digitale marketing gedaan. Tijdens digitale marketing ben ik via Bloovi bij Valpeo terechtgekomen, een HR-startup waar ik alles van marketing op mij nam. Het lag altijd binnen mijn interesse om HR & marketing te combineren, dus ik kan mijzelf zeer gelukkig prijzen dat ik daar al tweemaal ben ingerold.

Combineer je bij GUMM ook HR & marketing?

Binnen Gumm zal ik meedraaien op projecten, maar vooral focussen op een nieuw deelbedrijf: Elements. Hierbij zal ik voornamelijk werken op alles rond employer branding en sales. Binnen Gumm ligt de focus op specialisatie HR en employer branding wanneer die opdrachten opstarten. De uitdaging zal zijn om mee vorm te geven aan Elements, maar ik werk zeer graag in nieuwe ondernemingen die nog veel richtingen uitkunnen en die je mee vorm kan geven, dus heb er enorm veel zin in.

Ik haal veel voldoening uit het ondernemerschap, nieuwe zaken bijleren en een goed functionerend team. En deze zaken heeft iedereen hier in overvloed, zeker ook binnen het team. Dat vind ik fantastisch hier. Iedereen heeft zijn eigen interesses en talenten die zeer goed bij elkaar aansluiten en is zeer gedreven.

Waarom wil je bij ons werken?

Wat mij enorm aantrekt binnen Comma Group/GUMM is de ondernemingszin en drive. Iedereen gaat er hier voor en neemt het heft in eigen handen. Ondernemerschap en initiatief worden gestimuleerd.

Waar houd je je in je vrije tijd mee bezig?

Ik vind het belangrijk om leuke dingen te ondernemen met vrienden. Daarnaast volg ik dansles.

Wat was de meest bizarre vraag die je ooit kreeg op een sollicitatiegesprek?

Iemand die mijn volledige Google geschiedenis had afgeprint en dingen had omcirkeld waar hij vragen bij had. Daar zaten zaken in van 7 of 8 jaar voordien, waar ik zelf amper nog het bestaan van afwist: oude schoolpresentaties bijvoorbeeld, waar hij dan op kleine details ging doorvragen.

Een random fact over jezelf?

Ik ben deel van een tweeling.