Een nieuwe website voor Comma Group

Blog

door

Elise D'haeseleer

Marketing
Comma Group

Comma Group bestaat sinds 2008, dus volgend jaar kunnen we 10 kaarsjes uitblazen. Uiteraard is er in die periode veel veranderd. We zijn gegroeid, in aantal werknemers, aantal bedrijven binnen de groep, maar ook in onze activiteiten. En de bedrijven binnen de groep zijn gegroeid. We zijn groter en beter geworden. Want we hebben geleerd & ervaring opgedaan.

De evolutie van Comma Group

Comma Group builds and facilitates the digital enterprise.

Dat is wat we vroeger over onszelf vertelden. In essentie klopt dat nog steeds. We helpen bedrijven nog steeds in hun digitale transformatie en we helpen hen verdere stappen nemen op hun weg naar de digitale onderneming.

A network of lean tech-driven companies.

Ook dat klopt nog steeds: we zijn nog altijd een sterk netwerk van bedrijven met een tech focus. In onze groep zijn er bedrijven die in hun markt dé referentie zijn in België en een belangrijke waarde hebben binnen hun specifieke community. Daar heeft de groep ook steeds aan bijgedragen.

Maar die omschrijvingen doen het niet helemaal voor ons. Ondanks sommige vaste waarden in de groep, hebben we ook nog altijd één belangrijke focus die we niet uit het oog willen verliezen: innovatie & nieuwe technologieën.

Innovatie & nieuwe technologieën als leidraad

Bij Comma Group willen we experts kunnen inzetten op projecten bij onze klanten. Ervaring is dus vereist. Maar om ook als groep verder te blijven evolueren, willen we ons ook focussen op innovatie en niet enkel op datgene dat we al kennen.

Daarom trekken we het breder: Comma Group bouwt niet alleen aan de digital enterprise. We werken aan de smart enterprise. En wat daarop verder volgt. Met andere woorden: we blijven nieuwe technologieën opvolgen, testen die, zorgen ervoor dat we de expertise in huis hebben en gaan ook daarin cases uitbouwen. Dat we werken aan chatbots en een bedrijf hebben dat zich toespitst op AI is dan ook geen verrassing maar een logisch gevolg uit die aanpak.

Focus op talent

Natuurlijk lukt dat alles niet zonder de juiste mensen. We blijven groeien, blijven op zoek naar de juiste mensen op de juiste plaats. En wie zijn dat dan? Mensen met een visie, die ondernemend zijn en die zelf willen bouwen aan hun carrière. Die graag eens buiten de lijntjes kleuren, maar wel hun grenzen kennen.

Bij ons staat ondernemerschap centraal: ideeën naar voor durven brengen, of ze nu intern zijn of voor een klant, of een eigen idee. Dit zijn de mensen die onze groep vooruit helpen. Daarom is voor ons een voorstelling van mensen op papier, in een CV, ook maar een papier. Bij ons is het belangrijk dat je de juiste mindset hebt, dat je past bij het bedrijf waarbij je solliciteert.

Nieuwe website: check!

Dit alles kwam in onze vorige website helemaal niet meer naar voor. We waren hem een beetje ontgroeid. Onze nieuwe website straalt de vernieuwing uit die we ook zelf willen brengen. Met de nodige focus op innovatie en nieuwe technologieën. Met aandacht voor onze huidige en toekomstige werknemers. Met een beetje meer spirit die jou misschien overtuigt dat je voor je nieuw project, je nieuwe job of je fantastische idee bij ons aan het juiste adres bent!

Written by

Blijf lezen, deze artikels zijn ook interessant