Lynn, Business Consultant Learning Solutions

Blog

door

Elise D'haeseleer

Werken bij
Lynn Cauwels, business consultant learning solutions

Lynn, wie ben je en wat doe je?

Ik ben Lynn Cauwels en kom uit Knesselare, Oost-Vlaanderen. Na mijn secundair onderwijs ben ik het iets verder gaan zoeken dan de "gemiddelde" Vlaamse student. Mijn bachelor opleiding psychology - sport & exercise - heb ik namelijk behaald aan de universiteit van Canterbury (UK). Na deze unieke studie-ervaring ben ik aan de slag gegaan in AZ Zeno als HR-medewerker. Daar ben ik uiteindelijk doorgegroeid tot vormingsambassadeur. Zo ben ik in contact gekomen met digital learning. Aangezien dit domein me zo passioneerde, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging waarbij de focus meer lag op deze richting. Die heb ik bij The Learning Hub zeker gevonden.

Wat wordt jouw functie bij The Learning Hub?

Ik gaan aan de slag bij The Learning Hub als ‘business consultant learning solutions’. Concreet zal ik, samen met enkele collega’s, bedrijven helpen en adviseren in de optimalisatie van hun (digitale) leeromgeving. Dit kan gaan van de implementatie van een (nieuw) learning management systeem, begeleiden van hun eigen docenten tot het updaten en optimaliseren van hun leermethodes.

Waarom koos je voor The Learning Hub?

Ik voelde tijdens de sollicitatiegesprekken al onmiddellijk dat The Learning Hub een werkplek is die streeft naar open communicatie en flexibiliteit. Toen ik later in het selectieproces ook nog een aantal collega’s kon ontmoeten, werd inderdaad bevestigd dat het een jong & dynamisch team is dat écht SAMEN-werkt. Dat is ook de reden waarom ik uiteindelijk voor The Learning Hub heb gekozen, ookal is de afstand voor mij iets verder. Dankzij de organisatiestructuur krijg je bovendien de voordelen van een klein én groot team in één pakket.

The Learning Hub heeft een jong en dynamisch team dat écht SAMEN-werkt.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik speel zelf tennis en geef ook een paar uurtjes tennisles. Tijdens mijn verlof of een verlengd weekendje hou ik ervan om nieuwe steden te ontdekken, zowel in het binnen- als buitenland.

Fun question! Wat was de meest bizarre vraag die je ooit kreeg op een sollicitatiegesprek?

“Geloof je nog in de goedheid van de mens?”

...

Wij geloven in alle geval in jou. Welkom in het team, Lynn!

Written by

Blijf lezen, deze artikels zijn ook interessant