Sidewalk & Skedify bundelen krachten in de financiële sector

Blog

door

Vincent Vanderbeck

Marketing
Banking

Digitale oplossingen zijn disruptief voor verschillende sectoren: het is een vertrouwd verhaal dezer dagen. Maar voor sommigen is de oplossing niet altijd makkelijk. Hoe zit het met de dienstverlenende industrie waarin lokale servicepunten onontbeerlijk zijn? Banken bijvoorbeeld. Sidewalk en Skedify bundelden hun krachten om deze uitdaging aan te pakken en een oplossing te bieden die de kloof tussen online en offline voor de bankindustrie in het bijzonder overbrugt.

Waarom zouden banken hun lokale servicepunten nog nodig hebben? Omdat niemand de condities voor een lening online wil bespreken. Vanwege de zorgen over veiligheid. Want vandaag is niet iedereen klaar om de volledige customer journey online te voltooien, vooral als het gaat om diensten met betrekking tot hun geld. De behoefte aan een strategie die online en offline combineert, heeft zich al een tijd geleden aangediend. En nu is er een antwoord voor die behoefte.

Sidewalk: Sitecore oplossingen met de focus op een gebruiksvriendelijke aanpak

Sidewalk is al vanaf het begin een Sitecore-specialist: het platform biedt alles wat de marketeer van vandaag wil en is een geweldige oplossing voor bedrijven en de dienstensector. De marketing technologie biedt een 360° overzicht waarmee een onderneming de behoeften van hun klanten kan analyseren en meer gepersonaliseerde ervaringen kan aanbieden.

Skedify: een start-up die de benodigde planningstijd reduceert tot wat strikt noodzakelijk is

Skedify is een in Gent gebaseerde start-up die een planningsapplicatie voor bedrijven en hun klanten heeft ontwikkeld. De oplossing stelt klanten in staat om een afspraak te maken met de juiste persoon op een moment dat bij hun persoonlijke agenda past. Telefoongesprekken, e-mails of andere communicatiemiddelen worden hierdoor overbodig om een afspraak te maken.

Het Sidewalk & Skedify partnership: de perfecte combinatie?

Sitecore biedt geweldige mogelijkheden op het gebied van marketing, klantenprofilering en de opvolging van leads. Maar servicebedrijven die de deal online niet kunnen verzegelen, simpelweg omdat hun product te complex is, hebben tevens een oplossing nodig die de online ervaring verbetert en de kloof tussen online en offline overbrugt. Dat maakt Skedify de perfecte aanvulling.

Sidewalk en Skedify hebben hun eerste gezamenlijke project samen in de financiële sector afgerond. De verschuiving naar digitaal is ook ingezet en het pakket dat door beide partijen wordt aangeboden biedt precies wat banken nodig hebben: een online ervaring die klanten naar hun servicepunten leidt. Meer nieuws daarover binnenkort.

Written by

Vincent Vanderbeck is een ondernemer met een zwakke plek voor nieuwe technologieën. Als oprichter & managing partner van Comma Group staat hij jonge ondernemers bij in het opzetten van hun eigen bedrijf met een focus op digital innovatie. Als Technofiel begeleidt hij ook bedrijven bij hun ontdekking in nieuwe technologieën zoals AI, Blockchain, IoT en nog veel meer. 

Blijf lezen, deze artikels zijn ook interessant