Welkom, Simon: een nieuwe collega bij GUMM

Blog

door

Elise D'haeseleer

Werken bij
Simon Corveleyn GUMM

Nieuw jaar, nieuwe collega. In 2018 blijft Comma Group groeien en we mogen al meteen een nieuwe collega verwelkomen bij GUMM. Simon Corveleyn, 26-jarige Gentenaar, vervoegt het team sinds deze week als content creator. We stelden hem enkele vraagjes ter kennismaking.

Kan je jezelf even kort voorstellen?

ik ben Simon Corveleyn uit Harelbeke (opgegroeid in Zwijnaarde) en ik ben de nieuwe content creator (tekstschrijver) bij GUMM.
Ik heb talen (Engels en Latijn) en communicatie gestudeerd aan de UGent en ik ben sinds begin 2016 aan de slag in de communicatie- en marketingsector. Tijdens mijn vorige jobs heb ik ervaring opgedaan als copywriter/content creator, revisor, vertaler en redacteur, zowel bij kleine communicatiebureaus als bij grote multinationals zoals IBM en Barry Callebaut.
Sinds 2017 doe ik ook aan copywriting als zelfstandige in bijberoep en was ik tot voor kort nog hoofdredacteur van het doe-het-zelfmagazine Publimat News.

Wat zal je doen binnen GUMM?

Bij GUMM zal ik als content creator/marketeer instaan voor het schrijven en creëren van digitale content voor onze klanten.
Ik heb een beperkt verleden binnen de IT-wereld, maar ik kijk er zeer naar uit om mij hier verder in te verdiepen tot ik mij er helemaal in thuis voel.
De meeste voldoening haal ik uit het schrijven van nuttige en interessante teksten die op een eenvoudige en duidelijke manier de kernboodschappen van de klant naar zijn of haar publiek brengt. Daarom vind ik het ook belangrijk om mij helemaal thuis te voelen in de materie waarover ik schrijf en vind ik het heel belonend om mij verder te ontwikkelen binnen een nieuwe sector.

Waarom GUMM?

Eén van mijn vroegere studiegenoten werkt ook bij Comma Group en had mij dit bedrijf met veel goede woorden aangeprezen. Voor mij persoonlijk is GUMM een heel goede match omdat er veel aandacht is voor innovatie, communicatie en vooruitgang. Ik ben zelf ook afkomstig uit de streek (voor ik uitgeweken ben) dus ook de ligging is bekend terrein voor mij.

Wat zijn je hobby's?

In mijn vrije tijd speel ik saxofoon en volg ik notenleer aan de muziekacademie van Harelbeke. Daarnaast ben ik een grote fan van het fantasy en sci-fi genre, zowel in literatuur als in films en series. Gamen is een laatste bezigheid waar ik mijn vrije tijd graag mee opvul. En dan hoop ik nog wat tijd over te houden voor mijn vriendin.

Fun fact over jezelf?

Ik heb sinds mijn 12de een pacemaker en om de 10 jaar moeten de batterijtjes eens vervangen worden.

Written by

Blijf lezen, deze artikels zijn ook interessant