Werken bij Comma Group: welkom, An.

Blog

door

Werken bij
An Dufour - project manager bij Comma Group

Ook in mei zijn een aantal nieuwe mensen gestart bij Comma Group, waaronder An. An gaat aan de slag als PM bij Oak Street en we stelden haar enkele vragen ter introductie.

An, wie ben je, wat doe je en welke ervaring heb je al opgedaan?

Ik ben An Dufour, 33 jaar en afkomstig uit Lier. Na mijn studies als handelsingenieur heb ik 10 jaar gewerkt bij BNP Paribas Fortis. De afgelopen 8 jaar was dat als product owner op betaaloplossingen voor professionele klanten.

Zeker als je van afwisseling houdt zoals ik lijkt dat misschien lang om op dezelfde plek te blijven, maar mijn functie was zeer gevarieerd. Ik was verantwoordelijk voor product visie en het bepalen van de strategie, de concrete oplevering in samenwerking met partners en de collega's van IT en het in de markt zetten in samenwerking met marketing en sales. Bovendien heb ik de kans gehad om in die 8 jaar op heel veel verschillende projecten te werken. De laatste twee hadden vooral te maken met betaaloplossingen voor online handelaars.

Wat wordt je functie binnen de groep?

Binnen Comma Group zal ik eveneens een product owner / project manager rol opnemen en dit in hoofdzaak voor Oak Street. In die functie zal ik klanten begeleiden bij hun online project, van ideation tot oplevering.

Waarom kies je voor Comma Group?

Bij BNP Paribas Fortis is mijn passie voor E-commerce en bij uitbreiding de online onderneming ontstaan. Uiteraard is Comma Group een uitgelezen groep om daarin verder te gaan. Bovendien spraken de dynamiek, de down-to-earth aanpak, de ruimte voor initiatief en de doorstroommogelijkheden mij heel sterk aan.

Wat zijn je hobby's?

Ik heb twee toffe kinderen, Lucas en Arthur, waar ik graag en vaak mee bezig ben. Dat betekent helaas ook dat ik veel vrije tijd spendeer aan het opruimen van wat voelt als een miljoen Legoblokjes! Gelukkig is er altijd nog tijd voor zaken zoals fotografie, pilates, cocktailavonden met vriendinnen, cinema, ...

Fun question! Vertel ons een random fact over jezelf?

Ik had vroeger paarse disco rolschaatsen met roze wielen.