dicht bij huis werken

Optimaal woon-werkverkeer met Comma People.

Dicht bij huis werken: het kan.

Elke dag opnieuw de file inrijden, tijd verliezen onderweg naar het werk. Je kent het wel. Een uitdagende opdracht vinden dicht bij huis is geen sinecure. Maar wat als het anders zou kunnen? Wat als je een job vindt die rekening houdt met jouw mobiliteit?

Efficiënt werken draait vandaag niet meer alleen om de tools die je gebruikt. Het gaat om woon-werkverkeer, de nieuwe manier van werken, een flexibele werkomgeving.

Besteed de tijd die je hebt aan zaken die ertoe doen.

home working

Wij mobiliseren digitaal talent.

Bij Comma People pakken we de zaken anders aan: wij mobiliseren onze consultants en helpen hen aan de juiste opdracht op de juiste plaats. Zo verkorten we de reistijd zoveel mogelijk en komt de work-life balance van onze consultants niet in het gedrang.

Hoe we dat doen: door in te zetten op mobiliteit. Moeten we steeds uren in de wagen zitten? Of kunnen we een sneller alternatief bieden met het openbaar vervoer? Of misschien is een fiets leasen wel een goed idee. Met die vragen in het achterhoofd zetten wij onze consultants strategisch in op het juiste project.

En daar stopt het niet. Comma People blijft een digitale onderneming. Daarom vinden we de digitale werkplek belangrijk. Gebruik maken van een flex desk op één van onze locaties of werken van thuis uit zijn extra opties die we onze consultants willen bieden. Op die manier krijgen ze de kans om te werken vanop de werkplek die hen meest stimuleert.

Want een gelukkige consultant, maakt een gelukkige klant.

Thuiswerk kan dus? Zeker. Met goede en concrete afspraken en een professionele aanpak opent werken van thuis uit een hoop deuren voor zowel de consultant als de klant.

happy working women customer
Jill Neuhard - Chief Customer Happiness

Elke dag opnieuw zetten we met de grootste glimlach de juiste persoon op het juiste project.

Opportuniteiten

Youssef Afkir

Chief Consultants Happiness

Youssef Afkir

+32 477 83 84 04

Word lid van het Comma People netwerk.

Comma People is een talent pool van digitale consultants. Met een team van acquisition specialisten en Customer Happiness Managers zetten we onze consultants zo efficiënt mogelijk in: de juiste opdracht voor de juiste persoon. Van strategie tot webdevelopment, projectmanagers tot business analisten: bij Comma People vind je echte experten op het vlak van digitale innovatie of transformatie.

Klaar om de files achter je te laten?

Laat je gegevens achter

De mensen achter Comma People