Werken bij... Word ondernemer van je eigen carrière

door

ondernemerschap bij Comma Group

Comma Group is een groep van competence centers met elk hun eigen focus. Elk competence center heeft dan ook een eigen identiteit en aanpak. Maar er is wel degelijk gemeenschappelijk DNA. Elk bedrijf binnen onze groep bestaat uit ondernemers: mensen die zaken in handen willen nemen en een grote portie zelfstandigheid bezitten.

Wij zijn steeds op zoek naar mensen die hun tanden ergens willen inzetten, die een vernieuwende aanpak aandurven, die verfrissende inzichten hebben. Daarom rekruteren we bij Comma Group enkel ondernemers, klein of groot. We gaan voor een persoonlijke aanpak waarbij iedereen zijn stempel kan zetten.

Ondernemen binnen Comma Group

Maar we gaan nog een stap verder: Comma Group biedt entrepreneurs ook de kans om hun ideeën te concretiseren en ondersteunt hen om hun start-up op te zetten en te laten uitgroeien tot een gezond bedrijf.

Een incubator voor intrapreneurs

Wij bieden de nodige begeleiding aan ondernemers om binnen de groep hun projecten tot een succes te brengen. Deze intrapreneurs kunnen op die manier hun interesse in nieuwe technologieën omzetten naar een tastbaar project: zo breidt Comma Group steeds zijn kennis uit en worden onze werknemers steeds uitgedaagd om verder te denken. Een win-win dus.

Ben jij ook een ondernemer?
Heb je een project in gedachten of wil je hier de sfeer eens komen opsnuiven?

Gerelateerde artikels